TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Susan Sarandon és Bill Clinton is feltűnik a NatGeo népszerű talk showjában

 2016. január 08.

Neil deGrasse Tyson asztrofizikus Emmy-díjra is jelölt szórakoztató-tudományos műsora, a Sztárok és csillagok januárban második, ősszel pedig harmadik évadával folytatódik a csatornán.

Susan Sarandon és Bill Clinton is feltűnik a NatGeo népszerű talk showjában

Milyen szerepet tölt be a tudomány és a tudományos oktatás a jövő generációinak kinevelésében? Hogyan jelennek meg a tudományos témák a filmekben és egyéb művészi alkotásokban? Milyen hatással van a nevetés az emberi szervezetre? És mi történik, ha a tudomány és a humor találkozik egymással? A népszerű asztrofizikus, Neil deGrasse Tyson ilyen és hasonló kérdésekre keresi a választ világhírű vendégei segítségével. Tyson tudósokkal, sztárokkal és komikusokkal beszélget olyan érdekes témákról, mint az időutazás, a Földön kívüli élet, az ősrobbanás, vagy bolygónk jövője.

A rádiós műsorból televíziós talk show-vá érett Sztárok és csillagok második évadában többek között olyan hírességek tűnnek fel, mint az Oscar-díjas színésznő, Susan Sarandon, a volt amerikai elnök, Bill Clinton, vagy a Family Guy sorozat atyja, Seth MacFarlane.

Az Emmy-díjra is jelölt sorozat második évada tíz epizódból áll, az epizódok vasárnap reggel 8 órakor láthatóak a National Geographic Channelen.
Időközben a harmadik évadot is berendelte a csatorna, amely ősszel kerül majd adásba. A folytatásban Tyson vendége lesz többek között a The Walking Dead alkotója, Robert Kirkman, az olimpiai- és világbajnok Hope Solo, valamint az amerikai színésznő Mayim Bialik. A Sztárok és csillagok könyv formában is megjelenik majd a National Geographic Books kiadásában. A kötet idézeteket, érdekességeket, tényeket, a legjobb interjúkat és fotókat tartalmaz majd.

A National Geographic Channel TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/NATIONALGEOGRAPHIC

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!