TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Szófia hercegnő – A lebegő palota

 2018. április 19.

Szófia amulettje segítségével sellővé tud változni. Családja lebegő palotája a napfény útját állja, ezzel veszélybe sodorva a sellők királyságát. Vajon Ariel hercegnő segítségével sikerül Szófiának arrébb tolni a palotát? Ha kíváncsi vagy a végeredményre ne felejts el április 22-én, vasárnap 07:30-kor a Disney Channelre kapcsolni!

Szófia hercegnő – A lebegő palota

Szófia az út során megismerkedik Oonaval, a bajba került sellőlánnyal, akinek segít kiszabadítani uszonyát. A varázslatos amulettjének köszönhetően életre szóló élményben lesz része, sellővé változik és felfedezheti a víz alatti világot. A kaland során kiderül, hogy az úszó palota bajba sodorja új barátait, ugyanis elzárja a napfényt a sellőkirályság elől. Miután Oonat egy borzalmas tengeri szörny elragadja, Szófián és Arielen múlik, hogy sikerül-e megmenti a kis hableány életét és, hogy vajon visszaáll-e a harmónia a két világ között.

Nézd meg a Szófia hercegnő – A lebegő palota című animációs filmet április 22-én, vasárnap 07:30-kor a Disney Channel műsorán!

A Disney Channel TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/DISNEY

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!