TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Tematikus nap az M4 Sporton, fókuszban az EB-sorsolás

 2015. december 11.

Az M4 Sport egész napos élő közvetítés-sorozattal várja nézőit december 12-én, szombaton, amelynek csúcspontja a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság sorsolása lesz. A kontinensviadalon 44 év után Magyarország is részt vesz.

Tematikus nap az M4 Sporton, fókuszban az EB-sorsolás

A közszolgálati sportcsatorna nézői a gazdag kínálat részeként rövidpályás gyorskorcsolyát, vízilabdát, valamint a magyar labdarúgás legnagyobb rangadóját, a Ferencváros - Újpest találkozót is élőben láthatják. A különböző közvetítések közötti időszakokban a szokásos elemzéseken kívül szakértőink kiemelten foglalkoznak majd a délutáni EB-sorsolással, illetve többször bejelentkezik Párizsból Molnár Mátyás és Székely Dávid, akik helyszíni interjúkkal - a magyar delegáció tagjainak megszólaltatásával - és friss információkkal színesítik a műsorfolyamot. A sorsolás tiszteletére ünneplőbe öltözik az M4 Sport stúdiója, többek között az összes eddigi Európa-bajnokságon használt labda is a díszlet része lesz. Nemcsak a régi labdák lesznek főszerepben, az M4 Sport nyereményjátékán a 2016-os Európa-bajnokság hivatalos meccslabdáját is meg lehet nyerni, ezért is érdemes lesz követni a közszolgálati sportcsatornát.

A közszolgálati sportcsatorna nézői már reggel hét órától élő közvetítést láthatnak, a rövidpályás gyorskorcsolya világkupa küzdelmeit ezúttal Sanghajban rendezik. Ezt követően a vízilabdáé lesz a főszerep, Egerben a Magyar Kupa két elődöntőjét rendezik, mindkét mérkőzést élőben láthatják a közszolgálati sportcsatornán. Ekkor már az M4 Sport stúdiójában várja a nézőket a nap két házigazdája, Mérei Andrea és Szujó Zoltán.

Délután három órától egészen késő estig a labdarúgás lesz a középpontban, az OTP Bank Ligában a Debrecen a harmadik helyen álló MTK együttesét fogadja a Nagyerdei Stadionban. A találkozó lefújását követően a közszolgálati sportcsatorna már a 18 órakor kezdődő Európa-bajnoki sorsolásra koncentrál, a stúdióban a magyar labdarúgás nagy alakjai fejtik ki véleményüket, de jelen lesznek a jövő nagy reménységei, a különböző akadémiáktól érkező ifjú labdarúgók is. Az ünnepélyes ceremóniát Hajdú B. István közvetíti, aki ekkor már a Groupama Arénában lesz Gundel Takács Gábor társaságában, hiszen a sorsolást követően szinte egyből kezdődik Magyarország legnagyobb futballrangadója, a Ferencváros - Újpest derbi. A magyar labdarúgó-válogatott tagjai az este során folyamatosan értékelik a sorsolás eredményét az M4 Sport kamerái előtt, de kollégáink megszólaltatják az "utca embereit" is, azaz a szurkolókat, így az ország számtalan pontjáról várható bejelentkezés.

Arról, hogy igazán ütős legyen a szombati közvetítés-sorozat, a derbit követő Boxgála fog gondoskodni, amelynek Dunaújváros lesz az otthona, a főmérkőzésen az eddig veretlen Szellő Imre ellenfele a tanzániai Said Mbelwa lesz.

Az M4 Sport - amely a legnézettebb hazai sportcsatorna - kiemelt küldetése a magyar, illetve a magyar vonatkozású sportesemények közvetítése és a sport népszerűsítése, célja a lehető legtöbb sportág bemutatása, minél több néző elérése, valamint a sportolás megszerettetése.

A közszolgálati média továbbra is a sport elkötelezett híve és támogatója.

Az M4 Sport TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/M4

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!