TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Tematikus napok az ünnepek alatt a NatGeón

 2016. december 19.

A tudományos műsoroktól a történelmi filmeken át a természeti katasztrófákig – széles kínálattal készül az ünnepekre a National Geographic.

Tematikus napok az ünnepek alatt a NatGeón

A NatGeo idén izgalmas műsorokkal, tematikus napokkal és sorozatmaratonokkal várja nézőit az ünnepek alatt. A kifejezetten karácsonyi témájú filmek helyett a csatorna széles kínálattal készül az ünnepi időszakra.

Ki Isten? Hogyan keletkezett a világ? Van-e élet a halál után? Léteznek-e csodák? December 24-én és 25-én este a vallási témák iránt érdeklődők ilyen és hasonló kérdésekre kereshetnek választ az Isten nyomában Morgan Freemannel című sorozat ötrészes maratonjaival.

December 26-30. között minden délelőtt más-más tematikájú műsorok várják a nézőket. December 26-án autós műsorokat, 27-én természeti katasztrófákról szóló filmeket, 28-án tudományos-ismeretterjesztő sorozatokat, 29-én történelmi dokumentumfilmeket, 30-án világvége-elméleteket bemutató műsorokat láthatnak. Az izgalmakat kedvelők pedig a Légikatasztrófák és a Pedig jó ötletnek tűnt sorozatokkal kapcsolódhatnak ki délutánonként a két ünnep között.

Az újévet izgalmas műsorfolyammal indítja a csatorna: január 1-én 17-22 óra között a teljes Mars-széria vetítésre kerül, azaz a nagyszabású Mars – Utunk a vörös bolygóra című sorozat mind a hat epizódja. Az év első napján egy különleges premier is várja a nézőket: 23 órától éjszakába nyúlóan a Szex: az eredendő bűn című új sorozat hat epizódját láthatják. Az izgalmas műsor azt mutatja be, hogy a szexualitás miként alakította és befolyásolta világunkat az elmúlt ötven évben a tudománytól kezdve a politikán át a társas kapcsolatokig.

A National Geographic Channel TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/NATIONALGEOGRAPHIC

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!