TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Trip to the moon november 4-től az RTL Klubon

 2017. november 02.

Hamarosan a nézők is részesei lehetnek az utazó-zenés reality sorozatnak, melyben nyolc fiatal zenész körbeutazza Európát megörökítve kalandos útjuk minden pillanatát.

Trip to the moon november 4-től az RTL Klubon

Mindössze harminc nap alatt járta körbe Mák Roland rendező-producer és stábja Európát, hogy megörökítse annak a nyolc tehetséges, fiatal zenésznek a mindennapjait, akik úgy döntöttek részt vesznek a kalandban és nemcsak körbeutazzák a kontinenst, de végig is zenélik azt. Antonia Vai, Hien, Kállay-Saunders András, Gorbunov Dimitry, Ian O’Sullivan, Mórocz Tomi és Nagy Ricsi mind arra vállalkoztak, hogy Európa legszebb terein utcazenéljenek és a legtrendibb pubok színpadán lépjenek fel. Bár a zenészek mindannyian más nemzetiségűek és más-más zenei stílust képviselnek, egy csapatként összefogva szelik a kilométereket egyik várostól a másikig. A zenészek 17 várost érintenek, köztük Velencét, Rómát, Nápolyt, az Amalfi-partot, Nizzát, Monacot, Barcelonát, Andorrát, Párizst, Amszterdamot, Brightont és Londont.

A külső gyártásban készült zenés roadmovie-nak november 4-től lehetnek szemtanúi a nézők, 17:20-tól az RTL Klubon.

Az RTL Klub TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/rtlklub

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!