TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

TV2 Csoport: jókedv és romantika karácsonyra

 2015. december 22.

Fantasztikus ünnepi műsorkínálattal várja a TV2 Csoport a nézőket karácsonykor, szilveszterkor és újévkor is. A szórakoztató műsorok és a legnagyobb sikerfilmek mellett saját gyártású műsorokkal búcsúztatják az óévet a csatorna sztárjai.

TV2 Csoport: jókedv és romantika karácsonyra

Az év utolsó hetében is érdemes lesz a TV2 Csoport csatornáival tartani, a műsorkínálatban mindenki talál majd kedvére valót, legyen szó családi vígjátékokról, romantikus filmekről vagy a legkedvesebb magyar mesékről. A TV2 népszerű sztárjait a saját gyártású szórakoztató műsorokban láthatják a nézők.

Két országos TV-premierrel indul a karácsony: a TV2 műsorán a Hupikék törpikék 2.-t és a Nagyfiúk 2.-t láthatják a nézők, de olyan nagy kedvencek is lesznek, mint a Jégkorszak 4. vagy a Shrek. A romantikus filmek kedvelőinek igazi klasszikusokkal kedveskedünk: a Sztárom a párom, a Holiday és a Ha igaz volna bearanyozzák az ünnepet.
A kicsikre is gondoltunk: dél körül és ebéd után a klasszikus magyar rajzfilmek kötik le a gyerekek figyelmét, lesz Vuk, Macskafogó, Lúdas Matyi és Szaffi.

A Super TV2 műsorán idén akcióhősökből nem lesz hiány, nagy kasszasikereket tűz képernyőre a csatorna. A Transformers 1-3, a S.W.A.T. – Különleges kommandó, A szállító, és a mára már kultikussá vált A Wall Street farkasa című filmet láthatják azok a nézők, akik a békés karácsony mellé egy kis izgalomra is vágynak.

Hasonló érdekességeket kínál a FEM3 is: izgalom, nevetés és igazi érzelmek minden mennyiségben. Az ünnepek alatt is rengeteg szívet melengető filmmel várjuk a FEM3 nézőit, érdemes külön is kiemelni az izgalmas Avatar és Apolló 13, a könnyed Párterápia és A tökéletes pasi, valamint a megható Édesek és mostohák című filmeket.

A PRO4-en a háromnapos ünnepen a Beverly Hills-i Zsaru 1-2-3-t ajánljuk 21 órától, majd a Ragadozó triológiát 23 órától.

Az év utolsó napját kizárólag jókedvűen érdemes tölteni: lesz Kasza! és Frizbi szilveszteri különkiadás, és a rekordnézettségű Sztárban Sztár legjobb pillanataiból készült összeállítást is elhozzuk Önöknek.

A TV2 vidáman kezdi az újévet is, hiszen két szenzációs vígjátékot tűz műsorára: Kevin James főszereplésével A maflás című filmet, valamint Jim Carrey és Jeff Daniels főszereplésével visszatér a két dilibogyó, 21.00-tól lesz látható a Dumb és Dumber kettyó.

A TV2 TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/TV2
A SuperTV2 TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/SUPERTV2
A FEM3 TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/FEM3
A PRO4 TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/PRO4

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!