TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Új animációs sorozat a Disney Csatornán - Milo Murphy törvénye

 2017. május 09.

A Phineas & Ferb alkotói ismét egy humoros, izgalmas sorozattal jelentkeznek: Milo Murphy és barátai garantáltan elvarázsolják a fiatal tévénézőket.

Új animációs sorozat a Disney Csatornán - Milo Murphy törvénye

Milo Murphy a megtestesülése Murphy törvényének, ugyanis ami elromolhat, az nála el is romlik. De tudásának, hátizsáknyi kellékének, valamint végtelen optimizmusának és lelkesedésének hála fel van készülve minden eshetőségre, és bármilyen katasztrófát hihetetlen kalanddá tud változtatni. Bátor barátai, Zach és Melissa is elkísérik, így velük osztozhat az élményekben.

Milo Murphy tehát egy olyan srác, aki a balszerencséjéről híres, ugyanakkor rendkívül optimista, így mindig könnyedén túllendül a nehézségeken. Hátizsákjában, amit a régi bébiszittere, Veronica ajándékozott neki, mindig olyan tárgyakkal van tele, amikre épp szüksége van.

Melissa már régóta Milo barátja, a fiú folytonos viszontagságai ellenére imád vele lógni. Apja a helyi tűzoltóparancsnok. Titokban retteg a hullámvasutaktól.

Zack új a városban, és barátságot köt Milóval és Melissával. A focicsapat tagja, és régebben egy zenekarban énekelt. Fél a halaktól.

Az első epizódban Zack találkozik Milóval, és lekésik az iskolabuszt, így Milo egy rövidebb utat javasol. Útközben farkasok, méhek, tűz, sőt, földönkívüliek elől is bujkálniuk kell. Eközben Melissa fogadásokat köt a suliban, hogy vajon beér-e a két fiú becsöngetés előtt.

A Milo Murphy törvénye című új sorozatot május 13-tól vetíti a Disney Csatorna minden hétvégi napon 11:00-től. Az első évad 21, egyenként félórás epizódból áll.

A Disney Channel TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/DISNEY

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!