TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Új epizódokkal jön a The Walking Dead

 2017. február 11.

A The Walking Dead hetedik évada drámai, szinte sokkoló képsorokkal indult. Ricket és csapatát Negan brutális kegyetlensége rádöbbentette, hogy az erőviszonyok végérvényesen megváltoztak. Bár később Carl és Spencer is megpróbált változtatni a kialakult helyzeten, mindkettőjük akciója csúfos véget ért. Negan megtörte Ricket és csapatát, rájuk kényszerítette az akaratát és az uralma alá hajtotta őket.

Új epizódokkal jön a The Walking Dead

Az évad második felében azonban háború készülődik. Bár eleinte úgy tűnt, Rick elfogadta az alárendelt szerepet, később rájött, a túlélők világa sokkal nagyobb, mint ahogy eddig gondolta. A szomszédos városok lakóival szövetkezve, Ezékiellel és Gregory-val összefogva, talán megdönthetik Negan hatalmát. Ricknek és csapatának azonban messzire kell mennie, hogy fegyvereket, élelmet és új harcosokat találjanak. Vajon képesek lesznek felkészülni és megnyerni a Negannel és hadseregével vívott háborút?

A The Walking Dead 7. évadának legújabb epizódja világpremierrel érkezik a FOX-ra: a zombisorozat 125 országban folytatódik február 13-án.

Akik lemaradtak az évad első feléről, a premier előtti napokban felzárkózhatnak: február 11-én és 12-én késő este négyrészes maratonokkal kerülnek adásba az első félévad epizódjai.

A The Walking Dead új részei február 13-tól hétfőnként 22 órakor láthatóak a FOX-on!

A FOX TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/FOX

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!