TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Új sorozatban a NatGeo népszerű műsorvezetője

 2017. március 30.

Az ember ősidők óta harcot vív a természettel, de ez a konfliktus nem vált a kárára. Sőt, környezete kihívásai új találmányok, gyógymódok, közlekedési eszközök és információs hálózatok kialakítására késztették, létrehozva azt, amit ma modern világnak nevezünk. A National Geographic Kezdetek – Az emberiség útja című sorozata az emberiség fejlődésének legfontosabb állomásait mutatja be.

Új sorozatban a NatGeo népszerű műsorvezetője

Az izgalmas időutazásra az Eszement játékokból (Brain Games) is ismert műsorvezető, Jason Silva kíséri el a nézőket, aki a lenyűgöző tér- és időbeli utazáshoz napjaink legnevesebb szakértőit is segítségül hívja (többek közt a technológia, a hadtörténet, a kommunikáció, az orvoslás, a közlekedés és az ökológia területéről).

A NatGeo műsora az ismeretterjesztő sorozatok egészen új műfajába tartozik, melyben előre megírt, színészek által eljátszott drámai mozifilm jelenetek informatív doku-szegmensekkel és szakértői magyarázatokkal egészülnek ki. A sorozat minden epizódja más-más témát dolgoz fel, legyen szó a pénzről, a kommunikációról, a háborúkról vagy a betegségekről – megismerhetjük azokat a kulcsfontosságú találmányokat, amelyek később gyökeresen átformálták az emberiség történetét.

„Minden, amit ma teszünk, a régmúltban gyökerezik. A sorozat azt rekonstruálja, hogy annak idején miként lázadtunk fel állati sorunk ellen, és indultunk meg a fejlődés útján mai modern világunk felé” – mondja Jason Silva.

A Kezetek – Az emberiség útja című sorozatot április 3-tól hétfőnként 21 órakor vetíti a National Geographic.

A National Geographic Channel TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/NATIONALGEOGRAPHIC

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!