Szórakoztató filmekkel, rajzfilmekkel várja nézőit az ünnepek alatt az RTL Klub, mely január elsejétől ismét napi 24 órában sugározza műsorát.
rtl_unnep.jpg

A Reszkessetek betörők nélkül is vidám kikapcsolódást nyújt nézőinek az ünnepi időszakban az RTL Klub. December 22-én, vasárnap a Négy karácsony, a Miért éppen Minnesota?, 23-án, hétfőn a Télbratyó és az Anyád napja, valamint tévépremierként Deák Krisztina filmje, az Aglaja lesz látható. December 24-én Szenteste a Jégkorszak, az Ilyen az élet, a Férj és féleség szórakoztatja a nézőket, míg 25-én a Jégkorszak 2- az olvadás, a Megint 17, és a Jó társaság című filmet vetíti az RTL Klub. December 26-án az Éjszaka a múzeumban, a Marley meg én, 27-én a Garfield, 28-án a Szahara, 29-én pedig a Harry Potter és az azkabani fogoly című filmekkel folytatódik a szórakoztató műsorfolyam. December 31-én délelőtt a Macskafogó 2 című rajzfilmet nézhetik meg kicsik és nagyok, míg késő este a Buliszerviz 3, éjféltől pedig a Borat – a kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika című vígjátékot láthatják az óévet búcsúztató, majd az újévre koccintó nézők.

A megszokott időpontban, karácsonykor és szilveszter napján is lesz Híradó, valamint az év utolsó napján jelentkezik a Fókusz.

Januárban visszatér két kedvelt sorozat: a negyedik évaddal folytatódik a Castle, míg a Zöld íjász a második évfolyammal megy tovább. Keddenként lesz látható a Glades-Tengerparti gyilkosságok című krimisorozat az RTL Klubon.

A csatorna január 1-jétől (szilveszter éjszakájától) pedig ismét napi 24 órában sugározza műsorát.

Az RTL Klub TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/rtlklub