Az AXN csatorna műsorkínálata leginkább az amerikai sikersorozatoknak köszönhetően vált népszerűvé. Idén ősszel azonban már tapasztalhatták a nézők, hogy a sorozatok mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektet a csatorna a mozifilmek vetítésére is. November végétől pedig a Vörös szőnyeg kampány keretében még több premier és visszatérő kasszasiker kerül képernyőre az AXN-en.

Az utóbbi években a csatorna egyre tudatosabban kezdte beépíteni a mozifilmeket az AXN műsorstruktúrájába, kiszolgálva a változó nézői igényeket. Az olyan közönségkedvencek mellett, mint a Bad Boys széria vagy a Man in Black és az XXX, idén ősszel a teljes Star Wars saga is otthonra lelt az AXN-en. A Vörös szőnyeg kampány keretében pedig még több film – köztük a legkiválóbb Sony Pictures produkciók - látható majd a csatornákon.

A Vörös szőnyeg garantált szórakozást, sztárokat és kasszasikereket hoz el képernyőre. Decemberben visszatér a Pókember 3., a Szellemlovas és A Da Vinci-kód, premierként pedig érkezik a Most már elég!, az Insidious: A gonosz háza vagy A fejvadász.

A Vörös szőnyeg az on air megjelenésen kívül az online kommunikációban is fontos szerepet kap, a csatorna honlapján külön Vörös szőnyeg rovat is lesz, és a Facebook oldalon is még több, a filmekkel kapcsolatos hír és érdekesség várja a rajongókat. A csatorna kommunikációjában pedig nagyobb hangsúlyt kapnak a szórakoztató, dinamikus és egyedi promóciós megjelenítések.

Az AXN TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/axn